Onderzoek

Problemen met BYD-bussen IJssel-Vecht nog altijd niet opgelost

De BYD-bussen van EBS op de stalling in Zwolle. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Bij vrijwel alle elektrische BYD-bussen die in de IJssel-Vecht concessie rijden, staat de positie van de stoel van de buschauffeur nog steeds niet goed. Daarnaast trekt 70 procent van de bussen naar rechts als er rechtdoor gereden moet worden. Dat blijkt uit een onderzoek van TÜV-Nord. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Problemen met BYD-bussen IJssel-Vecht nog altijd niet opgelost | OVPro.nl
Onderzoek

Problemen met BYD-bussen IJssel-Vecht nog altijd niet opgelost

De BYD-bussen van EBS op de stalling in Zwolle. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Bij vrijwel alle elektrische BYD-bussen die in de IJssel-Vecht concessie rijden, staat de positie van de stoel van de buschauffeur nog steeds niet goed. Daarnaast trekt 70 procent van de bussen naar rechts als er rechtdoor gereden moet worden. Dat blijkt uit een onderzoek van TÜV-Nord. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.