Bus Arriva in Friesland. Foto: provincie Friesland
Streekvervoer

Provincie Friesland: ‘Arriva moet 8.500 gestaakte uren inhalen’

Bus Arriva in Friesland. Foto: provincie Friesland

Buschauffeurs van Arriva hebben tot 5 maart dit jaar 8.500 uren het werk neergelegd. Dat schrijft gedeputeerde Avine Fokkens in een brief aan de Provinciale Staten. De provincie Friesland wil dat de vervoerder de gemiste dienstregelingsuren voor de start van de nieuwe concessieperiode inhaalt.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Provincie Friesland: ‘Arriva moet 8.500 gestaakte uren inhalen’ | OVPro.nl