Buschauffeurs enthousiast

Arriva zet opnieuw ’tulpenbus’ in voor vervoer naar Keukenhof

Elk jaar tijdens het Keukenhof seizoen rijdt de tulpenbus af en aan. Foto: Flickr/Alfenaar.

Volgende week donderdag opent Keukenhof haar deuren en start Arriva de Keukenhof Express naar Lisse. De Keukenhof Express bussen van Arriva rijden vanaf 23 maart t/m 14 mei. Deze rechtstreekse busverbinding vertrekt vanaf Schiphol, Leiden CS, Haarlem CS en de RAI in Amsterdam. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Arriva zet opnieuw ’tulpenbus’ in voor vervoer naar Keukenhof | OVPro.nl
Buschauffeurs enthousiast

Arriva zet opnieuw ’tulpenbus’ in voor vervoer naar Keukenhof

Elk jaar tijdens het Keukenhof seizoen rijdt de tulpenbus af en aan. Foto: Flickr/Alfenaar.

Volgende week donderdag opent Keukenhof haar deuren en start Arriva de Keukenhof Express naar Lisse. De Keukenhof Express bussen van Arriva rijden vanaf 23 maart t/m 14 mei. Deze rechtstreekse busverbinding vertrekt vanaf Schiphol, Leiden CS, Haarlem CS en de RAI in Amsterdam. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.