Donaties

Arriva wil CO2-uitstoot compenseren door 70.000 bomen te planten

Stichting Trees for All plant bomen namens Arriva op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst. Foto: Arriva.

Vervoerder Arriva werkt samen met Trees for All om de CO2-uitstoot van het bedrijf te compenseren. In totaal heeft de vervoerder in binnen- en buitenland al ruim 53.000 bomen geplant. Eind dit jaar willen ze de 70.000ste boom planten. Arriva financiert de actie door bijdrages van reizigers. “Voor 5 euro heb je al een nieuwe boom die gegarandeerd dertig jaar lang verantwoord wordt beheerd”, meldt Arriva. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Arriva wil CO2-uitstoot compenseren door 70.000 bomen te planten | OVPro.nl
Donaties

Arriva wil CO2-uitstoot compenseren door 70.000 bomen te planten

Stichting Trees for All plant bomen namens Arriva op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst. Foto: Arriva.

Vervoerder Arriva werkt samen met Trees for All om de CO2-uitstoot van het bedrijf te compenseren. In totaal heeft de vervoerder in binnen- en buitenland al ruim 53.000 bomen geplant. Eind dit jaar willen ze de 70.000ste boom planten. Arriva financiert de actie door bijdrages van reizigers. “Voor 5 euro heb je al een nieuwe boom die gegarandeerd dertig jaar lang verantwoord wordt beheerd”, meldt Arriva. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.