Laadpalen

EBS zoekt oplossing voor niet beschikbare netaansluiting Flevoland

EBS bus op station Zwolle naast een laadpaal. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

EBS zoekt een oplossing om elektrische bussen vanaf december dit jaar in Flevoland van stroom te voorzien. De vervoerder heeft te horen gekregen dat zij achteraan mogen aansluiten bij de aanvraag voor een elektriciteitsvoorziening in Emmeloord en Lelystad. EBS-woorvoerder Jasper Vermeer meldt dat de inzet van dieselbussen “een terugval scenario is.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

EBS zoekt oplossing voor niet beschikbare netaansluiting Flevoland | OVPro.nl
Laadpalen

EBS zoekt oplossing voor niet beschikbare netaansluiting Flevoland

EBS bus op station Zwolle naast een laadpaal. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

EBS zoekt een oplossing om elektrische bussen vanaf december dit jaar in Flevoland van stroom te voorzien. De vervoerder heeft te horen gekregen dat zij achteraan mogen aansluiten bij de aanvraag voor een elektriciteitsvoorziening in Emmeloord en Lelystad. EBS-woorvoerder Jasper Vermeer meldt dat de inzet van dieselbussen “een terugval scenario is.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.