Subsidie

Provincie Gelderland trekt portemonnee voor HOV-lijn en busstation Druten

Het busstation in Druten is rechtstreeks verbonden met het busstation in Nijmegen en Arnhem. Foto: Flickr.

De provincie Gelderland trekt voor het nieuwe busstation Druten ruim 1,5 miljoen euro uit. Daarnaast investeert de provincie ook 950.000 euro in een busbaan op de Westervoorstsedijk in Arnhem. “We investeren, ondanks de structurele tekorten voor openbaar vervoer, in het versterken en aantrekkelijker maken van het openbaar vervoer”, zegt Jan van der Meer, gedeputeerde van Provincie Gelderland. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Provincie Gelderland trekt portemonnee voor HOV-lijn en busstation Druten | OVPro.nl
Subsidie

Provincie Gelderland trekt portemonnee voor HOV-lijn en busstation Druten

Het busstation in Druten is rechtstreeks verbonden met het busstation in Nijmegen en Arnhem. Foto: Flickr.

De provincie Gelderland trekt voor het nieuwe busstation Druten ruim 1,5 miljoen euro uit. Daarnaast investeert de provincie ook 950.000 euro in een busbaan op de Westervoorstsedijk in Arnhem. “We investeren, ondanks de structurele tekorten voor openbaar vervoer, in het versterken en aantrekkelijker maken van het openbaar vervoer”, zegt Jan van der Meer, gedeputeerde van Provincie Gelderland. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.