OVPay

In- en uitchecken met betaalpas in nagenoeg heel Nederland

In de metro van Rotterdam kunnen reizigers sinds vandaag inchecken met een betaalpas. Foto: Flickr/Hindrik Sijens. Flickr/Hindrik Sijens

Inchecken met een betaalpas, creditcard of telefoon kan inmiddels ook bij de metro in Rotterdam. Alleen in de tram en bus in Rotterdam en de Blauwnet-treinen in Overijssel is het nog niet mogelijk om met een betaalpas te reizen. Uitrol daar volgt binnenkort, bevestigt woordvoerder Gerbrant Corbee tegenover OVPro. Eind mei verwacht Translink de nieuwe manier van betalen in heel Nederland uitgerold hebben.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

In- en uitchecken met betaalpas in nagenoeg heel Nederland | OVPro.nl
OVPay

In- en uitchecken met betaalpas in nagenoeg heel Nederland

In de metro van Rotterdam kunnen reizigers sinds vandaag inchecken met een betaalpas. Foto: Flickr/Hindrik Sijens. Flickr/Hindrik Sijens

Inchecken met een betaalpas, creditcard of telefoon kan inmiddels ook bij de metro in Rotterdam. Alleen in de tram en bus in Rotterdam en de Blauwnet-treinen in Overijssel is het nog niet mogelijk om met een betaalpas te reizen. Uitrol daar volgt binnenkort, bevestigt woordvoerder Gerbrant Corbee tegenover OVPro. Eind mei verwacht Translink de nieuwe manier van betalen in heel Nederland uitgerold hebben.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.