Dieselbus

Lekkende vloeistof en een uitgebrande bus: Hermes wacht op VDL-levering

Verschillende dieselbussen in Eindhoven zijn aan vervanging toe. Foto: Flickr/Hans Porochelt.

Een stadsbus van Hermes brandde dinsdagochtend volledig uit in een woonwijk in Eindhoven. Een dag later kwam uit een dieselbus in Veldhoven “een bruin-gele substantie”. Over de oorzaak van de brand is niks bekend, maar de laatste storing is volgens een woordvoerder van Hermes te wijten aan de ouderdom van de bussen. De vervoerder wil de dieselbussen graag vervangen, maar de levering van VDL is al ruim een jaar vertraagd. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lekkende vloeistof en een uitgebrande bus: Hermes wacht op VDL-levering | OVPro.nl
Dieselbus

Lekkende vloeistof en een uitgebrande bus: Hermes wacht op VDL-levering

Verschillende dieselbussen in Eindhoven zijn aan vervanging toe. Foto: Flickr/Hans Porochelt.

Een stadsbus van Hermes brandde dinsdagochtend volledig uit in een woonwijk in Eindhoven. Een dag later kwam uit een dieselbus in Veldhoven “een bruin-gele substantie”. Over de oorzaak van de brand is niks bekend, maar de laatste storing is volgens een woordvoerder van Hermes te wijten aan de ouderdom van de bussen. De vervoerder wil de dieselbussen graag vervangen, maar de levering van VDL is al ruim een jaar vertraagd. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.