grijze waterstof

Waterstofbussen Arriva rijden 1,5 jaar na brand rond in de Achterhoek

Veel omstanders bekijken de waterstofbus van Arriva op station Doetinchem vol bewondering. Foto: Sander van Vliet/ProMedia.

De eerste waterstofbus van Arriva rijdt sinds deze week in de Achterhoek rond. De bus is, anderhalf jaar na de verwoestende brand, feestelijk gepresenteerd. Na het ongeluk in 2021 volgde een “ingewikkelde tijd”, zegt Jieskje Hollander, regiodirecteur bij Arriva. In totaal zullen binnenkort negen waterstofbussen rondrijden in de Achterhoek, waarvan een aantal nu al te bewonderen zijn in Doetinchem.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Waterstofbussen Arriva rijden 1,5 jaar na brand rond in de Achterhoek | OVPro.nl
grijze waterstof

Waterstofbussen Arriva rijden 1,5 jaar na brand rond in de Achterhoek

Veel omstanders bekijken de waterstofbus van Arriva op station Doetinchem vol bewondering. Foto: Sander van Vliet/ProMedia.

De eerste waterstofbus van Arriva rijdt sinds deze week in de Achterhoek rond. De bus is, anderhalf jaar na de verwoestende brand, feestelijk gepresenteerd. Na het ongeluk in 2021 volgde een “ingewikkelde tijd”, zegt Jieskje Hollander, regiodirecteur bij Arriva. In totaal zullen binnenkort negen waterstofbussen rondrijden in de Achterhoek, waarvan een aantal nu al te bewonderen zijn in Doetinchem.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.