Informatieborden van NS over corona

‘Niet mijden, maar spreiden in het OV’

Bron: NS

Veel reizigers blijven treinen, bussen en trams mijden. Deels omdat daar ook al maanden toe wordt opgeroepen. Maar door in te zetten op spreiding, kunnen veel meer reizigers instappen én is het houden van afstand geen probleem. Er is namelijk maar één oplossing voor het gebrek aan inkomsten in de OV-sector en dat is weer reizigers gaan vervoeren. Vooral op de rustige momenten. Daarvoor pleit Freek Bos van Rover in een column.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

2 reacties op “‘Niet mijden, maar spreiden in het OV’”

Hans Joolen|11.06.20|12:43

Ja,ik mijd het OV. Omdat ik niet welkom ben, geen enkele andere reden!
Pas op vakantie in Drenthe geweest. Huurfiets of OV-fiets geen optie, wil geschikt zadel, fietstassen ivm. boodschappen doen ed.
Ik heb geen auto en hoef geen auto. Was graag met de trein gegaan. Helaas, plek zat in trein, maar fiets mag niet mee. Met tegenzin een bestelbus gehuurd.

A.H.J. Haarmans|12.06.20|06:31

Op de site van NS staat op dit moment:Wij willen niets liever dan al onze reizigers weer verwelkomen. De coronamaatregelen maken dat op dit moment helaas niet mogelijk. De trein blijft daarom voorlopig voor reizigers die echt noodzakelijk moeten reizen.

In maart kon je uitsluitend met sprinters reizen, waardoor je bijna twee keer zo lang over een treinreis deed. Reizen met de bus sloten niet aan op de treinreizen. Als er meer dan 13 mensen in de bus zaten, werd je niet meegenomen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Niet mijden, maar spreiden in het OV’ | OVPro.nl