Metrostation Wilhelminaplein (foto: E. Fecken/RET)

Gemeenten stemmen in met ‘pijnlijke maatregelen’ OV in Metropoolregio Rotterdam Den Haag

Beeldbank RET

De maatregelen zijn pijnlijk en eigenlijk wil niemand ze nemen. Toch zijn de gemeenten in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) het met elkaar eens: er is geen andere keuze dan op korte termijn forse bezuinigingen door te voeren in het openbaar vervoer. Alle 23 gemeenten stemden woensdag tijdens een extra vergadering van de bestuurscommissie in met het door de MRDH voorgestelde ‘transitieprogramma OV en corona’.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “Gemeenten stemmen in met ‘pijnlijke maatregelen’ OV in Metropoolregio Rotterdam Den Haag”

Fred Molanus|30.03.21|11:11

Als men nu de medewerkers van 65+ met pensioen en AOW laat gaan dan kan het jongere personeel meer perpectief krijgen door evt. uren verhoging . En heeft het OV een sterker fundament om voort te bestaan. Denk aan aan ziekteverzuim ouderen. En door de jongeren meer uren te geven stimuleer je de economie. Subsidie linksom of rechtsom dan levert dit meer op!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gemeenten stemmen in met ‘pijnlijke maatregelen’ OV in Metropoolregio Rotterdam Den Haag | OVPro.nl
Metrostation Wilhelminaplein (foto: E. Fecken/RET)

Gemeenten stemmen in met ‘pijnlijke maatregelen’ OV in Metropoolregio Rotterdam Den Haag

Beeldbank RET

De maatregelen zijn pijnlijk en eigenlijk wil niemand ze nemen. Toch zijn de gemeenten in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) het met elkaar eens: er is geen andere keuze dan op korte termijn forse bezuinigingen door te voeren in het openbaar vervoer. Alle 23 gemeenten stemden woensdag tijdens een extra vergadering van de bestuurscommissie in met het door de MRDH voorgestelde ’transitieprogramma OV en corona’.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “Gemeenten stemmen in met ‘pijnlijke maatregelen’ OV in Metropoolregio Rotterdam Den Haag”

Fred Molanus|30.03.21|11:11

Als men nu de medewerkers van 65+ met pensioen en AOW laat gaan dan kan het jongere personeel meer perpectief krijgen door evt. uren verhoging . En heeft het OV een sterker fundament om voort te bestaan. Denk aan aan ziekteverzuim ouderen. En door de jongeren meer uren te geven stimuleer je de economie. Subsidie linksom of rechtsom dan levert dit meer op!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.