Reiziger met mondkapje bij metro RET (foto: MRDH/Verkijk.nl)

Bezuinigingen Rotterdam en Den Haag voorbode voor hele OV-sector

Persbericht MRDH, credits Verkijk.nl

De forse maatregelen die worden genomen om te bezuinigen op het openbaar vervoer in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) staan niet op zichzelf. De OV-sector staat aan de vooravond van een belangrijke periode om de coronacrisis het hoofd te kunnen bieden. Alle decentrale overheden moeten voor 1 april hun transitieplan klaar hebben. Deze vormen de basis voor een landelijk transitieprogramma en worden meegenomen bij het besluit over eventuele verlengde financiële steun vanuit de overheid.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bezuinigingen Rotterdam en Den Haag voorbode voor hele OV-sector | OVPro.nl
Reiziger met mondkapje bij metro RET (foto: MRDH/Verkijk.nl)

Bezuinigingen Rotterdam en Den Haag voorbode voor hele OV-sector

Persbericht MRDH, credits Verkijk.nl

De forse maatregelen die worden genomen om te bezuinigen op het openbaar vervoer in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) staan niet op zichzelf. De OV-sector staat aan de vooravond van een belangrijke periode om de coronacrisis het hoofd te kunnen bieden. Alle decentrale overheden moeten voor 1 april hun transitieplan klaar hebben. Deze vormen de basis voor een landelijk transitieprogramma en worden meegenomen bij het besluit over eventuele verlengde financiële steun vanuit de overheid.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.