Zero Emissie bus GVB

Van Vliet nieuw bestuurslid Stichting Zero Emissie Busvervoer

Het bestuur van de Stichting Zero Emissie Busvervoer (SZEB) is per 1 augustus 2014 weer compleet. Dan treedt Hans van Vliet toe tot het bestuur in de functie van Penningmeester. Hans van Vliet is Senior Partner Public Sector bij Deloitte. In het verleden is hij regiodirecteur bij Connexxion geweest, evenals financieel directeur bij GVB Amsterdam.

Voorzitter SZEB Marijke van Haaren: “Wij zijn heel blij met de komst van Van Vliet. Hij kent de wereld van het Openbaar Vervoer zeer goed. Zowel de vervoerders als de overheden hebben geen geheimen voor hem.”

Stichting

Van Vliet kijkt er naar uit om bij te dragen aan de realisatie van de doelstellingen van de stichting: “Door de ontwikkelingen van de Openbaar Vervoermarkt in de afgelopen jaren, zijn innovaties bijna tot een stilstand gekomen.”

“Belangrijke en noodzakelijke ontwikkelingen zoals het emissieloos maken van het busvervoer in Nederland, komen niet voor elkaar zonder initiatieven als deze stichting. Ik ben blij dat ik hier een bijdrage aan kan leveren.”

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.