Railforum onthult op 25-jarige jubileum nieuw logo en website

Kennisplatform Railforum viert dit jaar haar 25-jarige bestaan. Op het jubileumfeest werden daarom het nieuwe logo en de nieuwe website van dit platform voor de OV- en spoorsector onthuld. Met behulp van de nieuwe website wil Railforum onder meer nog duidelijker communiceren waar het netwerk zich mee bezighoudt. Railforum organiseert bijeenkomsten voor de (brede) railsector, waar leden elkaar kunnen ontmoeten, discussiëren over onderwerpen en zelfs direct initiatief kunnen tonen.

Railforum reikt onder andere jaarlijks de Blije Reizigers Prijs en de Stagebegeleider van het Jaar uit, maar heeft nog een fors aantal andere activiteiten. Dit jaar staan er verder bijeenkomsten op de planning over de ordening van de OV- en spoormarkt en de start van de Kenniskring Systeemintegratie.

Nieuwe site

De nieuwe site heeft een modernere uitstraling gekregen, waarbij bezoekers beter kunnen navigeren en makkelijker kunnen vinden wat ze zoeken. Ook kunnen bezoekers zich gemakkelijker aanmelden voor bijeenkomsten, nadat ze een account hebben aangemaakt. Hierna wordt de ‘gastenlijst’ automatisch samengesteld op de website, waarbij ook meteen de functie en het betreffende bedrijf van het lid wordt getoond. Leden hebben een prominentere rol gekregen op de site.

Tevens is op de site nog beter duidelijk gemaakt wat Railforum allemaal doet en met welke thema’s de organisatie zich bezighoudt. Hiermee wil Railforum aan bezoekers van de website verduidelijken welke projecten er bestaan. Onder het kopje thema’s op de website wordt dus duidelijk aangegeven en toegelicht dat Railforum bijvoorbeeld ook betrokken is bij de Kenniskring Stedelijke Rail en de Toekomstbeelden.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Railforum onthult op 25-jarige jubileum nieuw logo en website | OVPro.nl

Railforum onthult op 25-jarige jubileum nieuw logo en website

Kennisplatform Railforum viert dit jaar haar 25-jarige bestaan. Op het jubileumfeest werden daarom het nieuwe logo en de nieuwe website van dit platform voor de OV- en spoorsector onthuld. Met behulp van de nieuwe website wil Railforum onder meer nog duidelijker communiceren waar het netwerk zich mee bezighoudt. Railforum organiseert bijeenkomsten voor de (brede) railsector, waar leden elkaar kunnen ontmoeten, discussiëren over onderwerpen en zelfs direct initiatief kunnen tonen.

Railforum reikt onder andere jaarlijks de Blije Reizigers Prijs en de Stagebegeleider van het Jaar uit, maar heeft nog een fors aantal andere activiteiten. Dit jaar staan er verder bijeenkomsten op de planning over de ordening van de OV- en spoormarkt en de start van de Kenniskring Systeemintegratie.

Nieuwe site

De nieuwe site heeft een modernere uitstraling gekregen, waarbij bezoekers beter kunnen navigeren en makkelijker kunnen vinden wat ze zoeken. Ook kunnen bezoekers zich gemakkelijker aanmelden voor bijeenkomsten, nadat ze een account hebben aangemaakt. Hierna wordt de ‘gastenlijst’ automatisch samengesteld op de website, waarbij ook meteen de functie en het betreffende bedrijf van het lid wordt getoond. Leden hebben een prominentere rol gekregen op de site.

Tevens is op de site nog beter duidelijk gemaakt wat Railforum allemaal doet en met welke thema’s de organisatie zich bezighoudt. Hiermee wil Railforum aan bezoekers van de website verduidelijken welke projecten er bestaan. Onder het kopje thema’s op de website wordt dus duidelijk aangegeven en toegelicht dat Railforum bijvoorbeeld ook betrokken is bij de Kenniskring Stedelijke Rail en de Toekomstbeelden.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.