Bekijk de congresbrochure van het OV Debat

De OV-sector moet nu scherpe keuzes maken in de concessies om het mobiliteitssysteem te veranderen. Hierover gaat de tweede editie van het OV Debat 2019, dat over ruim een week plaatsvindt. Tijdens dit evenement brengen wij vervoerders, overheden, markt en belanghebbenden bij elkaar, om de hindernissen te slechten zodat de reiziger in 2030 optimaal van A naar B kan.

Sprekers uit verschillende hoeken van de sector komen op 21 mei naar het provinciehuis Utrecht om hun visie te delen over dit thema. Download de congresbrochure om het hele programma en alle sprekers te bekijken.

Indeling

Het ochtendprogramma staat in het teken van kennis uitwisselen. Eerst zullen internationale sprekers enkele oplossingen aandragen voor het capaciteitsvraagstuk in de grote steden. Hierna krijgen vervoerders als opdrachtgevers aanknopingspunten om vraaggestuurd vervoer in te kunnen zetten in hun concessie. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met duidelijke handvatten en afwegingen die een opdrachtgever dient te maken in de keuze tussen een OV-concessie en een mobiliteitsconcessie.

De middag staat in het teken van overleg en discussie over de uitdagingen voor het openbaar vervoer. Tien topsprekers gaan met elkaar en u het gesprek aan over uitdagingen en kansen voor een beter mobiliteitssysteem. Welke beleidskeuzes ondersteunen een duurzaam, toegankelijk en comfortabel OV-systeem? Heeft het traditionele OV nog wel een rol buiten de steden in 2040? En gaan innovatie en een langlopende concessie wel samen?

U kunt u registreren via deze link.

OV-Debat-2019_468x73px-registreer

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk de congresbrochure van het OV Debat | OVPro.nl

Bekijk de congresbrochure van het OV Debat

De OV-sector moet nu scherpe keuzes maken in de concessies om het mobiliteitssysteem te veranderen. Hierover gaat de tweede editie van het OV Debat 2019, dat over ruim een week plaatsvindt. Tijdens dit evenement brengen wij vervoerders, overheden, markt en belanghebbenden bij elkaar, om de hindernissen te slechten zodat de reiziger in 2030 optimaal van A naar B kan.

Sprekers uit verschillende hoeken van de sector komen op 21 mei naar het provinciehuis Utrecht om hun visie te delen over dit thema. Download de congresbrochure om het hele programma en alle sprekers te bekijken.

Indeling

Het ochtendprogramma staat in het teken van kennis uitwisselen. Eerst zullen internationale sprekers enkele oplossingen aandragen voor het capaciteitsvraagstuk in de grote steden. Hierna krijgen vervoerders als opdrachtgevers aanknopingspunten om vraaggestuurd vervoer in te kunnen zetten in hun concessie. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met duidelijke handvatten en afwegingen die een opdrachtgever dient te maken in de keuze tussen een OV-concessie en een mobiliteitsconcessie.

De middag staat in het teken van overleg en discussie over de uitdagingen voor het openbaar vervoer. Tien topsprekers gaan met elkaar en u het gesprek aan over uitdagingen en kansen voor een beter mobiliteitssysteem. Welke beleidskeuzes ondersteunen een duurzaam, toegankelijk en comfortabel OV-systeem? Heeft het traditionele OV nog wel een rol buiten de steden in 2040? En gaan innovatie en een langlopende concessie wel samen?

U kunt u registreren via deze link.

OV-Debat-2019_468x73px-registreer

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.