Design elektrische bus GVB

OV Congres 2020 wordt verplaatst naar 30 juni

Foto VDL

Vanwege de recente ontwikkelingen rond het coronavirus wordt het OV Congres 2020 verplaatst. 12 mei is door alle maatregelen niet haalbaar. De nieuwe datum wordt 30 juni 2020. De locatie en programmatijden blijven ongewijzigd.

Tickets worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum. Wie onverhoopt niet op de nieuwe datum kan, zou een collega kunnen sturen. Een vervanger opgeven kan door een mailtje te sturen naar manouk.rietbroek@promedia.nl. Wie andere vragen over het congres heeft, kan daar ook terecht.

Lessen trekken

Tijdens het OV Congres 2020 geven vakblad OVPro en een vijftiental prominente sprekers oplossingen en handvatten voor een duurzaam mobiliteitssysteem. Verschillende vragen komen aan bod. Welke samenwerkingen bieden kansen nu de OV-budgetten teruglopen? Wie financiert de verduurzaming van de busvloot? En welke lessen zijn te trekken uit de ontwikkeling van nieuwe OV-verbindingen?

Sprekers zijn onder meer Anne Hettinga (Arriva), Miriam Hoekstra (Schiphol) en Marc Rosier (Metropoolregio Rotterdam Den Haag). Meer informatie is te vinden op de website van het congres.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.