Drukte-indicator GVB

GVB en HTM breiden reisplanner uit met drukte-indicator

Stadsvervoerders GVB en HTM geven in het reisadvies voortaan een indicatie van de drukte in de voertuigen. Reizigers die op de website of in de app gebruikmaken van de reisplanner zien aan de hand van poppetjes de verwachte drukte in een bus, tram of metro. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van historische in- en uitcheckgegevens. De indicator sluit aan bij het landelijke initiatief van vervoerders om als onderdeel van de coronamaatregelen drukte-informatie te leveren.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

GVB en HTM breiden reisplanner uit met drukte-indicator | OVPro.nl
Drukte-indicator GVB

GVB en HTM breiden reisplanner uit met drukte-indicator

Stadsvervoerders GVB en HTM geven in het reisadvies voortaan een indicatie van de drukte in de voertuigen. Reizigers die op de website of in de app gebruikmaken van de reisplanner zien aan de hand van poppetjes de verwachte drukte in een bus, tram of metro. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van historische in- en uitcheckgegevens. De indicator sluit aan bij het landelijke initiatief van vervoerders om als onderdeel van de coronamaatregelen drukte-informatie te leveren.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.