EBS-bus naar Hoorn op Amsterdam Centraal

Vervoerregio Amsterdam investeert 40 miljoen euro voor inclusiever OV

Foto Inge

De Vervoerregio Amsterdam stelt voor de komende vijf jaar maximaal 40 miljoen euro beschikbaar om het openbaar vervoer in de regio toegankelijker te maken voor reizigers met een motorische of visuele beperking. Met de miljoenen worden haltes toegankelijker en reisinformatie begrijpelijker gemaakt. Ook worden meer zogeheten OV-coaches ingezet die mensen met een mobiliteitsbeperking helpen zelfstandig te reizen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vervoerregio Amsterdam investeert 40 miljoen euro voor inclusiever OV | OVPro.nl
EBS-bus naar Hoorn op Amsterdam Centraal

Vervoerregio Amsterdam investeert 40 miljoen euro voor inclusiever OV

Foto Inge

De Vervoerregio Amsterdam stelt voor de komende vijf jaar maximaal 40 miljoen euro beschikbaar om het openbaar vervoer in de regio toegankelijker te maken voor reizigers met een motorische of visuele beperking. Met de miljoenen worden haltes toegankelijker en reisinformatie begrijpelijker gemaakt. Ook worden meer zogeheten OV-coaches ingezet die mensen met een mobiliteitsbeperking helpen zelfstandig te reizen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.