RailTech Europe 2019

Meer dan 150 sessies tijdens digitale editie RailTech Europe 2021

2021 is uitgeroepen tot Europees Jaar van het Spoor en belooft dan ook een belangrijk jaar te worden voor de spoorsector. De trein speelt een cruciale rol bij het realiseren van de klimaatdoelen. Dat biedt kansen voor de sector en daarom is het, zeker in deze onzekere tijden, belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en kennis te delen. Die mogelijkheid wordt geboden tijdens de digitale editie van RailTech Europe 2021, de grootste vakbeurs voor de technische railindustrie.

Het driedaagse evenement wordt op 30 en 31 maart en 1 april uitgezonden vanuit de studio van ProMedia in Rotterdam. Net als bij de fysieke beurs en het congres, waar twee jaar geleden circa 8.500 bezoekers op afkwamen, staan kennis vergaren en netwerken centraal. Het netwerkplatform waarop RailTech Europe wordt uitgezonden, biedt de mogelijkheid om tijdens en na het evenement met andere deelnemers te netwerken. Spoorbeheerder ProRail is gastheer van het evenement.

Naast deelname aan gezamenlijke workshops en break out-sessies biedt het geavanceerde platform ook de mogelijkheid om afspraken met andere spoorprofessionals in te plannen en één-op-één of met een groepje in aparte ruimtes kennis uit te wisselen.

150 sessies

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om, verdeeld over drie dagen, aan meer dan 150 verschillende sessies deel te nemen. De eerste dag staat in het teken van het Europees Jaar van het Spoor, dag 2 focust zich op digitalisering en de laatste dag is gericht op infrastructuur. Binnen deze thema’s komen belangrijke onderwerpen aan bod zoals de Green Deal, internationaal spoorvervoer, ERTMS, ATO, Artificial Intelligence, BIM en preventief spooronderhoud.

De eerste sprekers van het inhoudelijk programma zijn inmiddels bekend, onder wie Eurocommissaris Elisabeth Werner van DG Move, ERTMS-coördinator Matthias Ruete van de Europese Commissie, Kaspars Briškens van Rail Baltica, professor Diego Galar van de Technische Universiteit Lulea, Mark Topal van ÖBB, Pavel Popov van de Russische Spoorwegen en Delphine Grandsart van de European Passenger Federation.

Registratie

De registratie voor RailTech Europe is inmiddels geopend. Tickets zijn tot en met 22 januari gratis beschikbaar en gelden voor het hele programma. Iedere bezoeker kan zijn eigen programma samenstellen uit het ruime aanbod aan presentaties, workshops, interviews, O&A-sessies en reportages vanaf locatie.

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer dan 150 sessies tijdens digitale editie RailTech Europe 2021 | OVPro.nl
RailTech Europe 2019

Meer dan 150 sessies tijdens digitale editie RailTech Europe 2021

2021 is uitgeroepen tot Europees Jaar van het Spoor en belooft dan ook een belangrijk jaar te worden voor de spoorsector. De trein speelt een cruciale rol bij het realiseren van de klimaatdoelen. Dat biedt kansen voor de sector en daarom is het, zeker in deze onzekere tijden, belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en kennis te delen. Die mogelijkheid wordt geboden tijdens de digitale editie van RailTech Europe 2021, de grootste vakbeurs voor de technische railindustrie.

Het driedaagse evenement wordt op 30 en 31 maart en 1 april uitgezonden vanuit de studio van ProMedia in Rotterdam. Net als bij de fysieke beurs en het congres, waar twee jaar geleden circa 8.500 bezoekers op afkwamen, staan kennis vergaren en netwerken centraal. Het netwerkplatform waarop RailTech Europe wordt uitgezonden, biedt de mogelijkheid om tijdens en na het evenement met andere deelnemers te netwerken. Spoorbeheerder ProRail is gastheer van het evenement.

Naast deelname aan gezamenlijke workshops en break out-sessies biedt het geavanceerde platform ook de mogelijkheid om afspraken met andere spoorprofessionals in te plannen en één-op-één of met een groepje in aparte ruimtes kennis uit te wisselen.

150 sessies

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om, verdeeld over drie dagen, aan meer dan 150 verschillende sessies deel te nemen. De eerste dag staat in het teken van het Europees Jaar van het Spoor, dag 2 focust zich op digitalisering en de laatste dag is gericht op infrastructuur. Binnen deze thema’s komen belangrijke onderwerpen aan bod zoals de Green Deal, internationaal spoorvervoer, ERTMS, ATO, Artificial Intelligence, BIM en preventief spooronderhoud.

De eerste sprekers van het inhoudelijk programma zijn inmiddels bekend, onder wie Eurocommissaris Elisabeth Werner van DG Move, ERTMS-coördinator Matthias Ruete van de Europese Commissie, Kaspars Briškens van Rail Baltica, professor Diego Galar van de Technische Universiteit Lulea, Mark Topal van ÖBB, Pavel Popov van de Russische Spoorwegen en Delphine Grandsart van de European Passenger Federation.

Registratie

De registratie voor RailTech Europe is inmiddels geopend. Tickets zijn tot en met 22 januari gratis beschikbaar en gelden voor het hele programma. Iedere bezoeker kan zijn eigen programma samenstellen uit het ruime aanbod aan presentaties, workshops, interviews, O&A-sessies en reportages vanaf locatie.

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.