Siemens Mobility gaat landelijk MaaS-platform NS, RET en HTM bouwen

Een platform waarop je een reis met verschillende vervoermiddelen in één keer online kunt plannen, boeken en betalen. Zo’n landelijk MaaS-platform gaat Siemens Mobility bouwen in opdracht van NS, RET en HTM. De drie OV-bedrijven willen daarmee de drempel verlagen om met meerdere vervoermiddelen te reizen. Want hoewel dat nu al mogelijk is, is het samenstellen van zo’n multimodale reis best een ingewikkelde puzzel. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Siemens Mobility gaat landelijk MaaS-platform NS, RET en HTM bouwen | OVPro.nl

Siemens Mobility gaat landelijk MaaS-platform NS, RET en HTM bouwen

Een platform waarop je een reis met verschillende vervoermiddelen in één keer online kunt plannen, boeken en betalen. Zo’n landelijk MaaS-platform gaat Siemens Mobility bouwen in opdracht van NS, RET en HTM. De drie OV-bedrijven willen daarmee de drempel verlagen om met meerdere vervoermiddelen te reizen. Want hoewel dat nu al mogelijk is, is het samenstellen van zo’n multimodale reis best een ingewikkelde puzzel. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.