MaaS app GOAN!

ACM: OV-aanbod nog ontoereikend voor rendabele MaaS-diensten

Foto Dylan

Het huidige aanbod van OV-diensten voor MaaS-aanbieders is nog onvoldoende om op grote schaal rendabele MaaS-diensten te ontwikkelen voor de consumentenmarkt. Wel weten de verschillende marktpartijen elkaar steeds beter te vinden en proberen zij zelf al knelpunten weg te nemen. Dat blijkt uit een marktstudie die de Autoriteit Consument en Markt (ACM) vorig jaar uitvoerde.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ACM: OV-aanbod nog ontoereikend voor rendabele MaaS-diensten | OVPro.nl
MaaS app GOAN!

ACM: OV-aanbod nog ontoereikend voor rendabele MaaS-diensten

Foto Dylan

Het huidige aanbod van OV-diensten voor MaaS-aanbieders is nog onvoldoende om op grote schaal rendabele MaaS-diensten te ontwikkelen voor de consumentenmarkt. Wel weten de verschillende marktpartijen elkaar steeds beter te vinden en proberen zij zelf al knelpunten weg te nemen. Dat blijkt uit een marktstudie die de Autoriteit Consument en Markt (ACM) vorig jaar uitvoerde.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.