Aanbesteding busvervoer zorginstelling Triade moet over

Zorginstelling Triade in Flevoland moet de aanbesteding voor het vervoer van de cliënten opnieuw doen. Triade heeft de aanbesteding onvoldoende rekening gehouden met de belangen van de Connexxion-chauffeurs.

Bij de laatste aanbesteding koos Triade niet voor de huidige vervoerder busmaatschappij Connexxion.

Onrust

Dat zorgde voor veel onrust onder negentig Connexxion-chauffeurs die mogelijk hun baan zouden verliezen. De busmaatschappij spande een rechtszaak aan en kreeg gelijk van de rechter. De nieuwe vervoerder is namelijk verplicht om 75 procent van het personeel over te nemen.

Offerte

Triade nodigt vervoerders nu uit om een nieuwe offerte in te dienen voor het vervoer van de cliënten van huis naar hun werk- of hun dagbesteding. Over enkele maanden wordt de uitkomst van deze nieuwe aanbesteding bekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.