verkiezingen

Verkiezingen centraal in OV-debat ROVER en Railforum

Op dinsdag 4 september houden ROVER en Railforum een debat in aanloop naar de landelijke verkiezingen op 12 september. Centraal staat de vraag hoe de verkiezingen van invloed kunnen zijn op het algehele mobiliteitsbeleid. De bijeenkomst vindt plaats in De Tramremise nabij station Hollands Spoor in Den Haag.

Deze verkiezingen bieden kansen om het mobiliteitsbeleid te vernieuwen. Railforum en Rover zijn benieuwd wat daarbij de rol van het OV zal zijn. Het is om te beginnen interessant om te weten wat er in de diverse verkiezingsprogramma’s staat.

Hiervoor is een selectie gemaakt van de paragrafen over OV, verkeer en ruimtelijke ordening. Deze informatie is de vinden op de websites www.railforum.nl en www.rover.nl. Hier vindt u ook de stellingen die Marc Maartens zal voorleggen aan Jonge Veranderaars, journalisten en zes kandidaat Kamerleden. Deelnemers kunnen ook nog stellingen aanleveren.

Programma:

13.30 – 14.00 uur Ontvangst met koffie en thee
14.00 – 14.20 uur Welkom door Dirk le Clercq, algemeen directeur HTM en sponsor van deze bijeenkomst.
14.20 – 14.50 uur Visie op het OV van de toekomt door de Jonge Veranderaars
14.50 – 15.30 uur Journalisten panel o.l.v. Marc Maartens
15.30 – 16.00 uur Pauze
16.00 – 17.30 uur Verkiezingsdebat met zes kandidaat Kamerleden o.l.v. Marc Maartens
17.30 uur             Netwerkborrel

Belangstellenden kunnen zich aanmelden en stellingen aanleveren via info@railforum.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.