Myra Koomen, directeur Corporatie Affairs, Connexxion

Myra Koomen gaat weg bij Connexxion

Myra Koomen neemt per 1 mei afscheid als directeur Corporate Affairs van Connexxion. Koomen ondersteunde tot voor kort de voormalige CEO, Hubert Guyot, op het gebied van public affairs. Met de komst van de nieuwe CEO Bart Schmeink worden deze taken niet meer in een aparte functie ondergebracht, maar gaat Schmeink ze zelf uitvoeren.

Koomen vindt het gedwongen vertrek bij Connexxion ‘erg jammer’. Koomen is ervan overtuigd dat er nieuwe uitdagingen op haar pad komen. Het is voor haar nog onduidelijk wat ze gaat doen na haar vertrek bij Connexxion, omdat ze nog maar een paar weken weet dat haar functie komt te vervallen.

Taken

Koomen zal in de komende maand haar taken overdragen. “We zijn haar dankbaar voor het vele werk dat zij in korte tijd heeft gerealiseerd voor Connexxion en wensen haar veel succes toe in haar verdere loopbaan”, aldus Connexxion.

Myra Koomen was jarenlang wethouder in Enschede. Voor haar wethouderschap was ze lid van de Tweede Kamer namens het CDA.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

1 reactie op “Myra Koomen gaat weg bij Connexxion”

Cunno Molenaar|05.04.14|17:12

hmmmm

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.