Eric van Eijndhoven, Connexxion

Eric van Eijndhoven wordt directeur Commercie bij Connexxion

Eric van Eijndhoven (45) treedt op 1 juli in dienst als directeur Commercie bij Connexxion. Van Eijndhoven wordt verantwoordelijk voor de nieuwe commerciële strategie van de vervoerder.

Hij gaat zich allereerst bezighouden met de inrichting van de commerciële organisatie. Daarbij staan commerciële slagvaardigheid, het omzetten van meer winst uit contracten en de aansluiting van commercie op de operationele activiteiten voorop. Tot 1 juli valt commercie rechtstreeks onder algemeen directeur Bart Schmeink van Connexxion.

Ervaring

Eric van Eijndhoven heeft diverse commerciële managementfuncties vervuld in de Europese OV-sector. Hij was de afgelopen drie jaar Directeur Bedrijfs- en Productontwikkeling bij de Nederlandse Spoorwegen in Nederland. Daarvoor werkte hij voor Abellio Group in het buitenland, onder andere als Business Development Director en Bid Director.

Lees ook:

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.