George Rietbergen, COO, Arriva

George Rietbergen nieuwe Chief Operating Officer Arriva

George Rietbergen is op 1 september in dienst getreden als Chief Operating Officer bij Arriva Nederland. Hij is daarmee als derde lid toegetreden tot de statutaire directie die daarnaast bestaat uit Anne Hettinga als Chief Executive Officer (CEO) en Tamme Posthumus als Chief Financial Officer (CFO). Arriva zegt met de komst van George Rietbergen als nieuwe COO zegt ‘klaar voor de toekomst’ te zijn.

Arriva Nederland heeft in de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt en verdere groei volgens het bedrijf in ‘lijn der verwachtingen’. George Rietbergen (1964) studeerde Bedrijfswetenschappen aan de Katholieke Universiteit in Nijmegen. Vanaf 1991 werkte hij tien jaar bij KLM in diverse functies in binnen- en buitenland ondermeer als Director E-Biz & Business Development.

Carrière

De afgelopen jaren werkte Rietbergen in diverse Management functies voor bandenfabrikant Goodyear-Dunlop in onder andere BeNeLux, UK en EMEA. In zijn laatste functie was hij Group Managing Director Duitsland, Oosterrijk en Zwitserland (D-A-CH).

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.