Ernst Moeksis benoemd tot communicatiemanager HTM

Het Haagse OV-bedrijf HTM heeft Ernst Moeksis (52) benoemd tot nieuwe manager corporate communicatie. De nieuwe manager is sinds 1 oktober verantwoordelijk voor corporate communicatie en public affairs bij HTM en lid van het directieteam van HTM. 

Moeksis is al 29 jaar werkzaam in de communicatiebranche en werkte eerder onder meer bij de Rijksoverheid, KPN, Rabobank, Siemens en TNT. Voor zijn overstap naar HTM werkte hij bij Shell als woordvoerder.

Vervoerconcessie HTM

Op basis van vervoerconcessies voor rail en bus verzorgt HTM openbaar vervoer in de regio Haaglanden. Het bedrijf exploiteert twintig bus- en tramlijnen in en rondom Den Haag en verbindt daarnaast de stadscentra van Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer met de RandstadRail. Bij de Haagse organisatie werken bijna 2000 werknemers.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ernst Moeksis benoemd tot communicatiemanager HTM | OVPro.nl

Ernst Moeksis benoemd tot communicatiemanager HTM

Het Haagse OV-bedrijf HTM heeft Ernst Moeksis (52) benoemd tot nieuwe manager corporate communicatie. De nieuwe manager is sinds 1 oktober verantwoordelijk voor corporate communicatie en public affairs bij HTM en lid van het directieteam van HTM. 

Moeksis is al 29 jaar werkzaam in de communicatiebranche en werkte eerder onder meer bij de Rijksoverheid, KPN, Rabobank, Siemens en TNT. Voor zijn overstap naar HTM werkte hij bij Shell als woordvoerder.

Vervoerconcessie HTM

Op basis van vervoerconcessies voor rail en bus verzorgt HTM openbaar vervoer in de regio Haaglanden. Het bedrijf exploiteert twintig bus- en tramlijnen in en rondom Den Haag en verbindt daarnaast de stadscentra van Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer met de RandstadRail. Bij de Haagse organisatie werken bijna 2000 werknemers.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.