Financieel directeur van NS Engelhardt Robbe vertrekt in 2016

De CFO van NS, Engelhardt Robbe, zal de NS in het voorjaar van 2016 gaan verlaten. Hij zal vertrekken nadat de financiële jaarafsluiting 2015 is voltooid. Robbe is sinds oktober 2010 lid van de Raad van Bestuur bij NS.

Robbe wil een volgende stap in zijn loopbaan zetten. NS verwacht binnenkort bekend te kunnen maken welke stap dat is. Voor Robbe bij NS kwam te werken, was hij dertig jaar lang werkzaam bij Shell. De Raad van Bestuur van NS bestaat verder uit Roger van Boxtel, die per 1 februari vergezeld wordt door Susi Zijderveld.

Opvolger

De Raad van Commissarissen heeft de opvolgingsprocedure in gang gezet om in 2016 zo snel mogelijk een voordracht voor benoeming van een nieuwe CFO aan de aandeelhouder te kunnen doen.

“Onder leiding van Engelhardt Robbe is de financiële functie versterkt en behaalde NS goede financiële resultaten. Dankbaar voor zijn integriteit, professionaliteit en enorme inzet onder turbulente omstandigheden, wensen wij hem van harte succes bij zijn verdere loopbaan.”, aldus Truze Lodder, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Financieel directeur van NS Engelhardt Robbe vertrekt in 2016 | OVPro.nl

Financieel directeur van NS Engelhardt Robbe vertrekt in 2016

De CFO van NS, Engelhardt Robbe, zal de NS in het voorjaar van 2016 gaan verlaten. Hij zal vertrekken nadat de financiële jaarafsluiting 2015 is voltooid. Robbe is sinds oktober 2010 lid van de Raad van Bestuur bij NS.

Robbe wil een volgende stap in zijn loopbaan zetten. NS verwacht binnenkort bekend te kunnen maken welke stap dat is. Voor Robbe bij NS kwam te werken, was hij dertig jaar lang werkzaam bij Shell. De Raad van Bestuur van NS bestaat verder uit Roger van Boxtel, die per 1 februari vergezeld wordt door Susi Zijderveld.

Opvolger

De Raad van Commissarissen heeft de opvolgingsprocedure in gang gezet om in 2016 zo snel mogelijk een voordracht voor benoeming van een nieuwe CFO aan de aandeelhouder te kunnen doen.

“Onder leiding van Engelhardt Robbe is de financiële functie versterkt en behaalde NS goede financiële resultaten. Dankbaar voor zijn integriteit, professionaliteit en enorme inzet onder turbulente omstandigheden, wensen wij hem van harte succes bij zijn verdere loopbaan.”, aldus Truze Lodder, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.