9292, app, reisinformatie

9292 branchewinnaar Nationale Business Succes Award 2016

9292, app, reisinformatie

Het Nationale Business Succes Award Instituut heeft 9292 verkozen als winnaar in de reizigersinformatiebranche. 9292 heeft de titel gewonnen omdat het bedrijf volgens de Nominatiecommissie de uitgebreide kennis van OV-reisinformatie goed weet te combineren met een servicegerichte aanpak. 9292 scoort mede daarom ook hoog op klanttevredenheid.

Ook op het gebied van innovatie gooit 9292 hoge ogen. De Nominatiecommissie noemt 9292 een stabiele en vooruitstrevend organisatie die hoogstwaarschijnlijk ook in de toekomst nog successen blijft behalen. “Innovatie is het sleutelwoord bij 9292, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant”, aldus het Nationale Business Succes Award Instituut.

Reisinformatie

9292 is een grote speler in de Nederlandse markt van reisinformatie. Via de realtime reisplanner van 9292 kunnen reizigers hun route bepalen via de online OV-reisplanner, via de mobiele website, via de app en via de telefoon en het bedrijf geeft tegenwoordig al 2,2 miljoen reisadviezen per dag.

Stefan Hulman, de algemeen directeur: “Van die 2,2 miljoen reisadviezen gaat zo’n 60% via de mobiele devices. Klantencontacten gaan steeds vaker online via social media zoals Twitter en Facebook. 9292 merkt echter dat reizigers graag toch persoonlijker geholpen willen worden.” Om ook die klanten goed te kunnen helpen, heeft 9292 na een succesvolle pilot met het bieden van service via WhatsApp ook dit kanaal definitief toegevoegd aan haar contactmogelijkheden.

OV-sector

Volgens de Nominatiecommissie verdient 9292 het om winnaar te worden in deze branche, omdat het een partij is die niet langer weg te denken is in de wereld van het openbaar vervoer. Bovendien staat bij het bedrijf de ontwikkeling en deling van meer kennis hoog in het vaandel en wordt altijd de klant en het klantgemak in gedachten gehouden.

“9292 is een zeer moderne organisatie die midden in de maatschappij staat en daarin een belangrijke en nuttige functie op zeer adequate wijze vervult. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze onderneming een topper in haar wereld. De terechte branchewinnaar”, aldus de Nominatiecommissie.

Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.