Melanie Schultz van Haegen, minister, Infrastructuur en Milieu

Minister Schultz zwaait na dit kabinet af als minister

De huidige minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Haegen is in het volgend kabinet niet langer beschikbaar als minister. De VVD-minister zegt het tijd te vinden voor een nieuwe uitdaging en wil dus niet langer een ministerpost bekleden. Dit laat ze weten aan het AD.

Schultz zegt nog niet te weten wat ze wil gaan doen, nadat ze stopt in de politiek. Ze blijft in ieder geval aan als minister tot er nieuwe verkiezingen worden gehouden in 2017. Schultz van Haegen was van 2002 tot 2007 staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat en werd in 2010 minister van Infrastructuur en Milieu.

Toekomst

Schultz van Haegen verliet al eerder de politiek. In 2006 gaf ze aan de politiek te willen verlaten voor het bedrijfsleven en ze kreeg daarna een functie als directeur zorginkoop bij Achmea Zorg. Na enkele jaren keerde ze terug als minister van Infrastructuur en Milieu. De politica zegt al lange tijd te weten dat ze na dit kabinet de politiek wil gaan verlaten. “Dit is een prachtige en eervolle baan, maar het is tijd voor nieuwe mensen op het ministerie van Infrastructuur en Milieu.”

Hoewel het nog niet zeker is wat ze wil gaan, zegt ze niet te twijfelen dat er ze een andere interessante functie krijgt. “Als een functie aan de orde komt, heb ik er vertrouwen in dat er iets moois op mijn pad komt. Er is veel te doen in de wereld en Nederland.”

Auteur: Inge Jacobs

2 reacties op “Minister Schultz zwaait na dit kabinet af als minister”

John Van Het Einde|10.05.16|16:57

Eindelijk wijs geworden deze dame.

kees boer|15.05.16|17:07

Liever vandaag dan morgen nog weg,lijkt dat ze in haar eentje de verbreding door Amelisweerd wil doordrukken

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Minister Schultz zwaait na dit kabinet af als minister | OVPro.nl
Melanie Schultz van Haegen, minister, Infrastructuur en Milieu

Minister Schultz zwaait na dit kabinet af als minister

De huidige minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Haegen is in het volgend kabinet niet langer beschikbaar als minister. De VVD-minister zegt het tijd te vinden voor een nieuwe uitdaging en wil dus niet langer een ministerpost bekleden. Dit laat ze weten aan het AD.

Schultz zegt nog niet te weten wat ze wil gaan doen, nadat ze stopt in de politiek. Ze blijft in ieder geval aan als minister tot er nieuwe verkiezingen worden gehouden in 2017. Schultz van Haegen was van 2002 tot 2007 staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat en werd in 2010 minister van Infrastructuur en Milieu.

Toekomst

Schultz van Haegen verliet al eerder de politiek. In 2006 gaf ze aan de politiek te willen verlaten voor het bedrijfsleven en ze kreeg daarna een functie als directeur zorginkoop bij Achmea Zorg. Na enkele jaren keerde ze terug als minister van Infrastructuur en Milieu. De politica zegt al lange tijd te weten dat ze na dit kabinet de politiek wil gaan verlaten. “Dit is een prachtige en eervolle baan, maar het is tijd voor nieuwe mensen op het ministerie van Infrastructuur en Milieu.”

Hoewel het nog niet zeker is wat ze wil gaan, zegt ze niet te twijfelen dat er ze een andere interessante functie krijgt. “Als een functie aan de orde komt, heb ik er vertrouwen in dat er iets moois op mijn pad komt. Er is veel te doen in de wereld en Nederland.”

Auteur: Inge Jacobs

2 reacties op “Minister Schultz zwaait na dit kabinet af als minister”

John Van Het Einde|10.05.16|16:57

Eindelijk wijs geworden deze dame.

kees boer|15.05.16|17:07

Liever vandaag dan morgen nog weg,lijkt dat ze in haar eentje de verbreding door Amelisweerd wil doordrukken

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.