Andre Olijslager, Arriva, RvC

André Olijslager voorzitter Raad van Commissarissen Arriva

De Raad van Commissarissen van vervoerder Arriva heeft per 14 april een nieuwe voorzitter. André Olijslager is tijdens een aandeelhoudersvergadering benoemd en volgt Lense Koopmans op. Door de benoeming van een nieuwe voorzitter bestaat de Raad van Commissarissen van Arriva weer uit vijf personen. 

Olijslager is tegelijkertijd ook voorzitter van de Raad van Commissarissen van Detailresultaat (Dirk en Deka-supermarkten) en commissaris bij Pierre et Vacances/Center Parcs.

Achtergrond

Eerder heeft Olijslager al verschillende andere bestuurlijke en toezichthoudende functies vervuld. Hij is onder andere voorzitter geweest van de concerndirectie van Friesland Foods, commissaris (vicevoorzitter) bij de ABN Amro en voorzitter van de Raad van Commissarissen van bouwbedrijf Heijmans.

De Raad van Commissarissen van Arriva bestaat nu naast Olijslager uit Irene Asscher-Vonk, Ed Nijpels, Alison O’Connor en Thomas Øster.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

André Olijslager voorzitter Raad van Commissarissen Arriva | OVPro.nl
Andre Olijslager, Arriva, RvC

André Olijslager voorzitter Raad van Commissarissen Arriva

De Raad van Commissarissen van vervoerder Arriva heeft per 14 april een nieuwe voorzitter. André Olijslager is tijdens een aandeelhoudersvergadering benoemd en volgt Lense Koopmans op. Door de benoeming van een nieuwe voorzitter bestaat de Raad van Commissarissen van Arriva weer uit vijf personen. 

Olijslager is tegelijkertijd ook voorzitter van de Raad van Commissarissen van Detailresultaat (Dirk en Deka-supermarkten) en commissaris bij Pierre et Vacances/Center Parcs.

Achtergrond

Eerder heeft Olijslager al verschillende andere bestuurlijke en toezichthoudende functies vervuld. Hij is onder andere voorzitter geweest van de concerndirectie van Friesland Foods, commissaris (vicevoorzitter) bij de ABN Amro en voorzitter van de Raad van Commissarissen van bouwbedrijf Heijmans.

De Raad van Commissarissen van Arriva bestaat nu naast Olijslager uit Irene Asscher-Vonk, Ed Nijpels, Alison O’Connor en Thomas Øster.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.