Pedro Peters, RET, directeur

RET-directeur Pedro Peters stopt op 1 juni

Pedro Peters, RET, directeur

Na twaalf jaar stopt Pedro Peters op 1 juni 2017 als algemeen directeur van de Rotterdamse vervoerder RET. Peters startte bij de RET in 2005. “Bij de RET werk je niet alleen, je wordt ook RET-er. Maar goed, na twaalf jaar is het goed als er weer een ander komt ik ga zelf zeker nog niet achter de geraniums zitten”, meldde Peters tijdens de nieuwjaarsspeech van RET op maandag. 

“Vanaf 1 juni start voor mij een nieuwe fase. Na 12 jaar -ik heb nog nooit ergens zo lang en met zoveel plezier gewerkt – is het dan echt zover en ik heb dan echt recht op een ‘ouderenkortingskaart’.” Voor hij begon als algemeen directeur van de RET, werkte Peters enkele jaren bij GVU, het Gemeentelijk Vervoerbedrijf Utrecht.

Loopbaan

Peters: “Ik voel me door en door RET-er, daarom ben ik twaalf jaar gebleven. Ook als zo af ten toe een andere baan voorbijkwam. Ik voel me een bevoorrecht mens om zo lang en met zoveel plezier met trotse collega’s te werken.” Behalve algemeen directeur van RET is hij ook voorzitter van de branchevereniging OVNL, die in 2015 werd opgericht. Hij mocht vanaf dat moment twee jaar leiding geven aan de brancheorganisatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

1 reactie op “RET-directeur Pedro Peters stopt op 1 juni”

Antoine Berben|17.01.17|18:41

Volgens mij is PETERS in hart en nieren een openbaar vervoermanager die bij de RET ook echt op zijn plaats was. Het enthousiasme droop van ongeveer elk woord dat hij uitspraak er van af, ik denk dan ook dat zijn medewerkers heel tevreden met hem zullen zijn (geweest).

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.