Jan Koers van InTraffic gekozen tot bestuurslid Railforum

Directeur Jan Koers van InTraffic is gekozen als bestuurslid van Railforum. Dat gebeurde vorige maand tijdens de ledenvergadering van het kennisnetwerk voor de spoorsector. Koers krijgt Mobility as a Service (MaaS) in zijn portefeuille en hij wordt het aanspreekpunt voor de Jonge Veranderaars, de jongerentak van Railforum.

Koers over zijn nieuwe rol bij Railforum: “Ik zal als bestuurslid voor MaaS de railsector helpen om haar nieuwe rol te vinden in dit toekomstbeeld dat vandaag begint. Om deze en andere innovaties krachtig door te zetten, is de bijdrage van de jonge professionals in de branche van groot belang. Daarom ben ik tevens aanspreekpunt voor de Jonge Veranderaars, het netwerk van ongeveer vijfhonderd jonge professionals in de railsector.”

MaaS

MaaS is staat voor een transitie in mobiliteit, waarbij de consument mobiliteit inkoopt, in plaats van te investeren in transportmiddelen zoals een personenauto. Het idee is daarbij dat reizigers tegen een vast bedrag gebruik kunnen maken van OV, deelauto’s, taxi’s en fietsen.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.