Bert van Elburg volgt Jan Koers op als algemeen directeur van InTraffic

Bert van Elburg neemt vanaf 1 september 2017 Jan Koers over als nieuwe algemeen directeur van InTraffic. Koers stond de afgelopen negen jaar aan het hoofd van dit het IT-bedrijf voor de spoorsector. De huidige directeur blijft wel degelijk betrokken bij InTraffic, want hij gaat parttime aan de slag als directeur Innovatie.

Bert van Elburg was tot voor kort werkzaam als directeur bij engineering services bedrijf Altran. Hij heeft vele jaren gewerkt als senior-manager en directeur bij diverse dienstverlenende bedrijven. Recent was dit in de technische automatisering bij Altran, daarvoor ook bij een dienstverlener in de technische infrastructuur, waaronder verkeer en vervoer.

Directeur Innovatie

Jan Koers over zijn nieuwe rol als directeur Innovatie: “Op 10 september hoop ik 60 jaar te worden en dat leek mij een mooie mijlpaal om het leven samen met mijn vrouw Christa anders in te vullen. Ik blijf parttime betrokken bij InTraffic als Directeur Innovatie. Op deze manier zal ik blijven bijdragen aan de ontwikkeling van InTraffic en de sector Verkeer & Vervoer.”

InTraffic is in 2003 opgericht als joint venture van het IT-bedrijf ICT Automatisering en ingenieursbureau Movares. De organisatie InTraffic heeft zich sindsdien ontwikkeld naar een zelfstandige onderneming met 180 medewerkers.

Railforum

Koers is onlangs tijdens een ledenvergadering ook al gekozen als bestuurslid van Railforum, het kennisnetwerk voor de spoorsector. Koers krijgt Mobility as a Service (MaaS) in zijn portefeuille en hij wordt het aanspreekpunt voor de Jonge Veranderaars, de jongerentak van Railforum.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bert van Elburg volgt Jan Koers op als algemeen directeur van InTraffic | OVPro.nl

Bert van Elburg volgt Jan Koers op als algemeen directeur van InTraffic

Bert van Elburg neemt vanaf 1 september 2017 Jan Koers over als nieuwe algemeen directeur van InTraffic. Koers stond de afgelopen negen jaar aan het hoofd van dit het IT-bedrijf voor de spoorsector. De huidige directeur blijft wel degelijk betrokken bij InTraffic, want hij gaat parttime aan de slag als directeur Innovatie.

Bert van Elburg was tot voor kort werkzaam als directeur bij engineering services bedrijf Altran. Hij heeft vele jaren gewerkt als senior-manager en directeur bij diverse dienstverlenende bedrijven. Recent was dit in de technische automatisering bij Altran, daarvoor ook bij een dienstverlener in de technische infrastructuur, waaronder verkeer en vervoer.

Directeur Innovatie

Jan Koers over zijn nieuwe rol als directeur Innovatie: “Op 10 september hoop ik 60 jaar te worden en dat leek mij een mooie mijlpaal om het leven samen met mijn vrouw Christa anders in te vullen. Ik blijf parttime betrokken bij InTraffic als Directeur Innovatie. Op deze manier zal ik blijven bijdragen aan de ontwikkeling van InTraffic en de sector Verkeer & Vervoer.”

InTraffic is in 2003 opgericht als joint venture van het IT-bedrijf ICT Automatisering en ingenieursbureau Movares. De organisatie InTraffic heeft zich sindsdien ontwikkeld naar een zelfstandige onderneming met 180 medewerkers.

Railforum

Koers is onlangs tijdens een ledenvergadering ook al gekozen als bestuurslid van Railforum, het kennisnetwerk voor de spoorsector. Koers krijgt Mobility as a Service (MaaS) in zijn portefeuille en hij wordt het aanspreekpunt voor de Jonge Veranderaars, de jongerentak van Railforum.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.