Karin Bax treedt toe tot Raad van Commissarissen van RET

Karin Bax is per 1 juli benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van de RET. Bax heeft al ervaring in de OV-wereld, omdat zij eerder bij NS werkte als Internationaal Manager Operations Thalys en als Hispeed Projectmanager. “Met de komst van mevrouw Bax bestaat de Raad van Commissarissen van de RET voor 60 procent uit vrouwen. Daar zijn we trots op”, aldus Tineke Bahlmann, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Dit enthousiasme wordt gedeeld door Maurice Unck, de algemeen directeur van de RET. Hij denkt dat de Ondernemingsraad een verstandige keuze heeft gemaakt door Bax te benoemen. “Door haar ruime kennis en ervaring op OV-gebied, is zij absoluut van toegevoegde waarde in de Raad van Commissarissen van de RET. ”

Ervaring

De 47-jarige Bax heeft 14 jaar bij NS gewerkt, maar is momenteel werkzaam als Change Manager Finance bij Heineken. Zij heeft hier verschillende functies bekleed, zoals ook Global Business Services Change & Communication Manager. In die hoedanigheid was ze verantwoordelijk voor enkele grote, interne transformatieprogramma’s.

De OR van de Rotterdamse vervoerder is verheugd over deze toevoeging van aan de Raad van Commissarissen. “Van alle kandidaten die er waren, sprong zij eruit door haar verfrissende persoonlijkheid”, aldus Henk van der Maden, voorzitter van de OR. “Daarnaast heeft zij zowel bij NS als bij Heineken veel kennis en ervaring opgedaan in het het meekrijgen van management en personeel bij organisatieveranderingen. Dat is van toegevoegde waarde voor de RET.”

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Karin Bax treedt toe tot Raad van Commissarissen van RET | OVPro.nl

Karin Bax treedt toe tot Raad van Commissarissen van RET

Karin Bax is per 1 juli benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van de RET. Bax heeft al ervaring in de OV-wereld, omdat zij eerder bij NS werkte als Internationaal Manager Operations Thalys en als Hispeed Projectmanager. “Met de komst van mevrouw Bax bestaat de Raad van Commissarissen van de RET voor 60 procent uit vrouwen. Daar zijn we trots op”, aldus Tineke Bahlmann, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Dit enthousiasme wordt gedeeld door Maurice Unck, de algemeen directeur van de RET. Hij denkt dat de Ondernemingsraad een verstandige keuze heeft gemaakt door Bax te benoemen. “Door haar ruime kennis en ervaring op OV-gebied, is zij absoluut van toegevoegde waarde in de Raad van Commissarissen van de RET. ”

Ervaring

De 47-jarige Bax heeft 14 jaar bij NS gewerkt, maar is momenteel werkzaam als Change Manager Finance bij Heineken. Zij heeft hier verschillende functies bekleed, zoals ook Global Business Services Change & Communication Manager. In die hoedanigheid was ze verantwoordelijk voor enkele grote, interne transformatieprogramma’s.

De OR van de Rotterdamse vervoerder is verheugd over deze toevoeging van aan de Raad van Commissarissen. “Van alle kandidaten die er waren, sprong zij eruit door haar verfrissende persoonlijkheid”, aldus Henk van der Maden, voorzitter van de OR. “Daarnaast heeft zij zowel bij NS als bij Heineken veel kennis en ervaring opgedaan in het het meekrijgen van management en personeel bij organisatieveranderingen. Dat is van toegevoegde waarde voor de RET.”

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.