Fieke van der Lecq nieuw lid Raad van Commissarissen bij Arriva

Professor doctor Fieke van der Lecq is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Arriva Nederland. Ze volgt professor meester Irene Asscher-Vonk op, omdat haar termijn eind september 2017 afliep. Van der Lecq is benoemd op voordracht van de Centrale Ondernemingsraad en de Raad van Commissarissen. 

Fieke van der Lecq (1966) studeerde algemene economie en bedrijfseconomie, waarna ze promoveerde in de geldtheorie. Sinds 2008 is zij deeltijdhoogleraar Pensioenmarkten, momenteel aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook is ze kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER) en commissaris bij de Triodos Bank en bij Achmea Vastgoed. Ze vervult het voorzitterschap van de Raden van Toezicht van twee pensioenfondsen.

Goede bijdrage

Arriva is verheugd over de benoeming. “Van der Lecq is een zeer ervaren bestuurder en vanwege haar kennis en persoonlijkheid is de directie van Arriva ervan overtuigd dat zij een goede bijdrage kan en zal leveren aan de prestaties en ambities van Arriva in de openbaar vervoermarkt.”

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fieke van der Lecq nieuw lid Raad van Commissarissen bij Arriva | OVPro.nl

Fieke van der Lecq nieuw lid Raad van Commissarissen bij Arriva

Professor doctor Fieke van der Lecq is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Arriva Nederland. Ze volgt professor meester Irene Asscher-Vonk op, omdat haar termijn eind september 2017 afliep. Van der Lecq is benoemd op voordracht van de Centrale Ondernemingsraad en de Raad van Commissarissen. 

Fieke van der Lecq (1966) studeerde algemene economie en bedrijfseconomie, waarna ze promoveerde in de geldtheorie. Sinds 2008 is zij deeltijdhoogleraar Pensioenmarkten, momenteel aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook is ze kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER) en commissaris bij de Triodos Bank en bij Achmea Vastgoed. Ze vervult het voorzitterschap van de Raden van Toezicht van twee pensioenfondsen.

Goede bijdrage

Arriva is verheugd over de benoeming. “Van der Lecq is een zeer ervaren bestuurder en vanwege haar kennis en persoonlijkheid is de directie van Arriva ervan overtuigd dat zij een goede bijdrage kan en zal leveren aan de prestaties en ambities van Arriva in de openbaar vervoermarkt.”

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.