Hellen van Dongen stopt als directeur OV en Spoor

Hellen van Dongen gaat op 12 maart aan de slag als plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Dit betekent dat zij vertrekt als directeur Openbaar Vervoer en Spoor en plaatsvervangend directeur-generaal Bereikbaarheid bij het het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Van Dongen is sinds september 2014 directeur Openbaar Vervoer en Spoor, en sinds medio 2016 tevens plaatsvervangend directeur-generaal Bereikbaarheid bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ze volgde Jeroen Fukken op, die werd benoemd als directeur programma Beter en Meer van NS en ProRail.

Loopbaan

Eerder was zij directeur Telecommarkt bij het ministerie van Economische Zaken. Bij hetzelfde ministerie vervulde zij eerder diverse managementfuncties. Van Dongen studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Leiden.

De ministerraad stemde in met de voordracht door minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hellen van Dongen stopt als directeur OV en Spoor | OVPro.nl

Hellen van Dongen stopt als directeur OV en Spoor

Hellen van Dongen gaat op 12 maart aan de slag als plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Dit betekent dat zij vertrekt als directeur Openbaar Vervoer en Spoor en plaatsvervangend directeur-generaal Bereikbaarheid bij het het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Van Dongen is sinds september 2014 directeur Openbaar Vervoer en Spoor, en sinds medio 2016 tevens plaatsvervangend directeur-generaal Bereikbaarheid bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ze volgde Jeroen Fukken op, die werd benoemd als directeur programma Beter en Meer van NS en ProRail.

Loopbaan

Eerder was zij directeur Telecommarkt bij het ministerie van Economische Zaken. Bij hetzelfde ministerie vervulde zij eerder diverse managementfuncties. Van Dongen studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Leiden.

De ministerraad stemde in met de voordracht door minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.