Den Haag Centraal, trap, tram, foto: ProRail/Rob van Esch

Wino Aarnink wordt nieuwe directeur OV en Spoor

Den Haag Centraal, trap, tram, foto: ProRail/Rob van Esch

Wino Aarnink volgt Hellen van Dongen op als directeur Openbaar Vervoer en Spoor bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hij start in die functie op 22 mei. Aarnink is momenteel directeur Netwerkontwikkeling bij Rijkswaterstaat Midden Nederland.

Aarnink heeft eerder gewerkt bij het ministerie van Landbouw en bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. In 2004 werd hij bij dit laatste ministerie projectleider Ruimte voor de Rivier. Daarna vervulde hij de functie afdelingshoofd en plaatsvervangend directeur Waterveiligheid.

Loopbaan

De nieuwe directeur OV en Spoor is tijdens zijn loopbaan ook nog afdelingshoofd Aanleg Weginfrastructuur en plaatsvervangend directeur Wegen en Verkeersveiligheid geweest. Hij studeerde Hydrologie en Waterbeheer aan de Landbouwuniversiteit Wageningen.

Van Dongen maakte begin dit jaar bekend aan de slag te gaan als plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ze was directeur OV en Spoor vanaf september 2014, nadat ze Jeroen Fukken opvolgde.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wino Aarnink wordt nieuwe directeur OV en Spoor | OVPro.nl
Den Haag Centraal, trap, tram, foto: ProRail/Rob van Esch

Wino Aarnink wordt nieuwe directeur OV en Spoor

Den Haag Centraal, trap, tram, foto: ProRail/Rob van Esch

Wino Aarnink volgt Hellen van Dongen op als directeur Openbaar Vervoer en Spoor bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hij start in die functie op 22 mei. Aarnink is momenteel directeur Netwerkontwikkeling bij Rijkswaterstaat Midden Nederland.

Aarnink heeft eerder gewerkt bij het ministerie van Landbouw en bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. In 2004 werd hij bij dit laatste ministerie projectleider Ruimte voor de Rivier. Daarna vervulde hij de functie afdelingshoofd en plaatsvervangend directeur Waterveiligheid.

Loopbaan

De nieuwe directeur OV en Spoor is tijdens zijn loopbaan ook nog afdelingshoofd Aanleg Weginfrastructuur en plaatsvervangend directeur Wegen en Verkeersveiligheid geweest. Hij studeerde Hydrologie en Waterbeheer aan de Landbouwuniversiteit Wageningen.

Van Dongen maakte begin dit jaar bekend aan de slag te gaan als plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ze was directeur OV en Spoor vanaf september 2014, nadat ze Jeroen Fukken opvolgde.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.