Jet de Boer-Lasseur, directeur Techniek RET (bron: EAS fotografie)

Jet de Boer-Lasseur nieuwe directeur Techniek bij RET

Jet de Boer-Lasseur gaat op 1 januari 2020 aan de slag als directeur Techniek bij de Rotterdamse stadsvervoerder RET. De 44-jarige De Boer-Lasseur volgt dan Paul Lorist op. De nieuwe directeur Techniek heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij BAM Infra Rail, waar ze de laatste jaren als directeur werkte.

Ze startte haar carrière in 1996 bij ingenieursbureau Tebodin. De Boer-Lasseur laat weten enthousiast te zijn dat ze bij RET aan de slag mag.”Naast mijn kennis en ervaring in de sector verwacht ik zowel mijn inhoudelijke kant als mijn coachende en verbindende kant goed in te kunnen zetten bij de RET.”

Maatschappelijke opgave

Daarnaast is ze verheugd om bij RET te gaan werken, omdat die vervoerder een tastbare bijdrage levert aan de samenleving in Rotterdam. “In het nú, door de operatie zo goed mogelijk te laten verlopen voor reizigers, én in de toekomst, door in te springen op maatschappelijke opgaven als verstedelijking, mobiliteit en verduurzaming”, aldus De Boer Lasseur. “Er komen grote aantallen reizigers bij de komende jaren, die allemaal comfortabel van A naar B willen.”

De vervoerder is ook blij met de benoeming, omdat de nieuwe directeur Techniek veel kennis met zich meebrengt. “Wij zijn ontzettend blij dat Jet ons team komt versterken”, vertelt algemeen directeur Maurice Unck. “Met haar kennis en ervaring halen we een topvrouw in huis.” Bovendien wordt met de benoeming van De Boer-Lasseur de verhouding man-vrouw in de directie meer gelijk getrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

1 reactie op “Jet de Boer-Lasseur nieuwe directeur Techniek bij RET”

Paul Lamote|22.10.19|11:36

Waarom niet iemand met ook een technische achtergrond???

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.