Marike van Lier Lels, RvC NS

Marike van Lier Lels nog eens vier jaar Commissaris van NS

Marike van Lier Lels is nog eens voor vier jaar benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen bij spoorvervoerder NS. Ze trad in 2016 toe tot de Raad en werd benoemd voor een een periode van vier jaar. Daar komt nu nog eens een vergelijkbare periode bij.

NS vindt het prettig dat door de herbenoeming van Van Lier Lels haar kennis en kunde voor NS behouden blijft. Daarnaast draagt de herbenoeming bij aan de gewenste continuïteit binnen de RvC.

Aandeelhouder

Van Lier Lels is met ‘versterkt recht van aanbeveling’ van de Centrale Ondernemingsraad door de RvC voorgedragen aan de aandeelhouder. De minister van Financiën heeft haar vervolgens herbenoemd. NS heeft in totaal zes leden in de RvC. Andere leden zijn Gerard Van de Aast, Pim Van der Feltz, Marike van Lier Lels, Nebahat Albayrak, Herman Dijkhuizen en Janet Stuijt.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Marike van Lier Lels nog eens vier jaar Commissaris van NS | OVPro.nl
Marike van Lier Lels, RvC NS

Marike van Lier Lels nog eens vier jaar Commissaris van NS

Marike van Lier Lels is nog eens voor vier jaar benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen bij spoorvervoerder NS. Ze trad in 2016 toe tot de Raad en werd benoemd voor een een periode van vier jaar. Daar komt nu nog eens een vergelijkbare periode bij.

NS vindt het prettig dat door de herbenoeming van Van Lier Lels haar kennis en kunde voor NS behouden blijft. Daarnaast draagt de herbenoeming bij aan de gewenste continuïteit binnen de RvC.

Aandeelhouder

Van Lier Lels is met ‘versterkt recht van aanbeveling’ van de Centrale Ondernemingsraad door de RvC voorgedragen aan de aandeelhouder. De minister van Financiën heeft haar vervolgens herbenoemd. NS heeft in totaal zes leden in de RvC. Andere leden zijn Gerard Van de Aast, Pim Van der Feltz, Marike van Lier Lels, Nebahat Albayrak, Herman Dijkhuizen en Janet Stuijt.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.