NS-woordvoerder Erik Kroeze (foto: NS)

Erik Kroeze benoemd tot hoofd Mediarelaties NS

Erik Kroeze is vanaf 1 mei het nieuwe hoofd Mediarelaties bij NS. Dit team is verantwoordelijk voor de ondersteuning van directie en medewerkers bij mediaoptredens en ze verzorgen de contacten met de media. “NS is een prachtig bedrijf om dit werk te doen”, aldus Kroeze over zijn benoeming.

Het team Mediarelaties maakt onderdeel uit van het managementteam Communicatie & Corporate Affairs en houdt zich ook bezig met het verbeteren van de reputatie van NS. Kroeze was eerder PR Manager bij NS en sinds 2016 senior woordvoerder.

Coronatijd

“De coronatijd laat zien hoe belangrijk bereikbaarheid is, zelfs als de samenleving bijna tot stilstand lijkt te komen. Dat ons bedrijf onder een vergrootglas ligt, is daarom terecht en maakt het vak zo mooi”, aldus Kroeze. Als woordvoerder was hij verantwoordelijk voor de publiciteit over de jaarcijfers, drukke treinen en dienstregeling.

Kroeze verzorgde in zijn rol presentatie- en mediatrainingen en trad op als woordvoerder bij verschillende crises. Voordat hij in dienst trad bij NS, werkt hij als Communicatieadviseur en Woordvoerder voor de Raad van Bestuur van de NPO.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.