Nieuwe voorzitter en financieel deskundige voor RvC RET

Proefrit Rotterdam met elektrische bus. Foto: RET/Rob Kamminga.

Charlotte Insinger is per 1 mei de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Rotterdamse stadsvervoerder RET. Zij wordt vergezeld door Guido Dubbeld, die financieel deskundige is. Dubbeld treedt aan vanwege zijn brede bestuurlijke track record op het gebied van financiën. De voordracht van deze nieuwe commissarissen is bekrachtigd door de zittende RvC.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

1 reactie op “Nieuwe voorzitter en financieel deskundige voor RvC RET”

Albert Everaarts|01.05.20|16:16

Waarom zie ik in het artikel over de nieuwe leden van de RvC bij de RET wel de leeftijd van de heer Dubbeld en niet het geboortejaar van Mevrouw Insinger. Ik dacht dat Nederland er naar streeft om verschillende benaderingen van heren en dames achterwege te laten.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe voorzitter en financieel deskundige voor RvC RET | OVPro.nl

Nieuwe voorzitter en financieel deskundige voor RvC RET

Proefrit Rotterdam met elektrische bus. Foto: RET/Rob Kamminga.

Charlotte Insinger is per 1 mei de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Rotterdamse stadsvervoerder RET. Zij wordt vergezeld door Guido Dubbeld, die financieel deskundige is. Dubbeld treedt aan vanwege zijn brede bestuurlijke track record op het gebied van financiën. De voordracht van deze nieuwe commissarissen is bekrachtigd door de zittende RvC.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

1 reactie op “Nieuwe voorzitter en financieel deskundige voor RvC RET”

Albert Everaarts|01.05.20|16:16

Waarom zie ik in het artikel over de nieuwe leden van de RvC bij de RET wel de leeftijd van de heer Dubbeld en niet het geboortejaar van Mevrouw Insinger. Ik dacht dat Nederland er naar streeft om verschillende benaderingen van heren en dames achterwege te laten.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.