Eelco van Asch (foto: NS)

Eelco van Asch nieuwe directeur Operatie bij NS

Via NS

Eelco van Asch is per 1 maart 2021 de nieuwe directeur Operatie bij NS. Daarmee wordt hij verantwoordelijk voor alle operationele vervoers- en onderhoudsactiviteiten in Nederland. Van Asch volgt Marjan Rintel op, die sinds 1 oktober president-directeur is van de spoorvervoerder.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “Eelco van Asch nieuwe directeur Operatie bij NS”

Patrick Verhaegh|04.12.20|16:55

Het zou goed zijn als deze directeur Innovaties bij KLM ook wat verbeteringen meeneemt voor de reiziger, zoals stoelreservering op ICs. In Denemarken werkt dat gewoon, en als de baggage ook mee kan, dan kan men nog veel meer AirRail aanbieden. Volgens mij heeft Lufthansa op binnenlandse treinen ook vluchtnummers. Inchecken op de grotere stations in Nederland

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eelco van Asch nieuwe directeur Operatie bij NS | OVPro.nl
Eelco van Asch (foto: NS)

Eelco van Asch nieuwe directeur Operatie bij NS

Via NS

Eelco van Asch is per 1 maart 2021 de nieuwe directeur Operatie bij NS. Daarmee wordt hij verantwoordelijk voor alle operationele vervoers- en onderhoudsactiviteiten in Nederland. Van Asch volgt Marjan Rintel op, die sinds 1 oktober president-directeur is van de spoorvervoerder.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “Eelco van Asch nieuwe directeur Operatie bij NS”

Patrick Verhaegh|04.12.20|16:55

Het zou goed zijn als deze directeur Innovaties bij KLM ook wat verbeteringen meeneemt voor de reiziger, zoals stoelreservering op ICs. In Denemarken werkt dat gewoon, en als de baggage ook mee kan, dan kan men nog veel meer AirRail aanbieden. Volgens mij heeft Lufthansa op binnenlandse treinen ook vluchtnummers. Inchecken op de grotere stations in Nederland

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.