Annemarie Hoogeveen (foto: Arriva)

Nieuwe regiodirecteur West voor Arriva Nederland

Persbericht Arriva

Vervoerder Arriva heeft Annemarie Hoogeveen benoemd tot de nieuwe directeur voor de concessie Zuid-Holland Noord. Ze is per 15 januari 2021 de opvolger van Martijn van de Weijer. Hij combineert de functie van regiodirecteur West op dit moment met die van directeur Business Improvement & Support bij Arriva.

Hoogeveen was de afgelopen jaren werkzaam bij luchtvaartmaatschappij Transavia. Ze heeft veel ervaring met stakeholdermanagement, commercie en operatie, aldus Arriva. Bij Transavia vervulde Hoogeveen meerdere functies, sinds vier jaar die van vice president Cabin Operations. Ze was verder ook actief voor Planet Media Group en TUM Turnover Management.

Mobiliteitsontwikkelingen

Van de Weijer was sinds 2017 directeur voor de regio West bij Arriva. Sinds februari 2019 is hij ook directeur Business Improvement & Support. Vanuit die rol richt hij zich primair op de mobiliteitsontwikkelingen in de markt en strategische projecten binnen de vervoerder.

Arriva verzorgt sinds 2012 het busvervoer in de concessie Zuid-Holland Noord, die loopt tot december 2022. De inschrijvingsfase van de nieuwe aanbesteding zou in november van dit jaar van start gaan, maar is uitgesteld als gevolg van de coronacrisis. De provincie Zuid-Holland wacht op een marktverkenning naar de gevolgen voor komende aanbestedingen.

Lees ook: Aanbesteding busconcessie Zuid-Holland Noord uitgesteld

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.