MaaS Congres 2020

Nog enkele dagen vroegboekkorting voor het online MaaS Congres

De vierde editie van het MaaS Congres vindt plaats op 16 en 17 maart. De vroegboekkorting is nog geldig tot en met vrijdag 15 januari. Deelname kost in dat geval 149 euro. Het congres wordt volledig online uitgezonden.

Tijdens dit congres over Mobility as a Service gaan tientallen sprekers in op de transitie van regionale pilots naar een landelijk en wereldwijd systeem. Waar staan we nu, welke verschillende visies zijn er om die regionale projecten naar een hoger plan te tillen én welke knelpunten liggen er nog? Hoewel het congres door de coronacrisis online plaatsvindt, is er veel ruimte voor interactie, debat en brainstormsessies met de experts en andere deelnemers.

Dag 1

Het congres duurt twee dagen. Op de eerste dag delen toonaangevende sprekers in het veld hun expertise. Eric Mink van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat schetst de situatie van de zeven nationale MaaS-pilots en Krista Huhtala-Jenks van MaaS Global deelt haar visie voor de vereisten voor een wereldwijd systeem. Geiske Bouma geeft aanwijzingen over de Nederlandse situaties door juist over de grenzen te kijken.

Na de keynotespeeches wordt extra aandacht gegeven aan de positie van lokale overheden in het MaaS-systeem. Welke visies hebben deze overheden, hoe staat het met een eenduidig afsprakenstelsel en wat kunnen gemeenten leren van de lessen uit andere sectoren? In een forum komen de verschillende nationale MaaS-pilots aan bod en kunnen de deelnemers vragen stellen aan de sprekers.

Dag 2

Op dag 2 wordt inhoudelijk ingegaan op de thema’s: de reiziger, de werkgever, de techniek en MaaS en ruimtelijke ordening. Deelnemers worden gevraagd om actief deel te nemen en kunnen tijdens workshops of brainstormsessies hun eigen vraagstukken voorleggen aan de experts.

Inschrijven voor het MaaS Congres blijft de komende maanden nog gewoon mogelijk, maar de vroegboekkorting loopt af op vrijdag 15 januari. U heeft nog een week om deze korting te genieten. Bekijk het complete congresprogramma en schrijf u snel in voor deelname.

Lees ook:

MaaS: begin van de oplossing voor de coronaproblemen in OV

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nog enkele dagen vroegboekkorting voor het online MaaS Congres | OVPro.nl