Hermes-directeur Martijn Mentink (foto: Transdev)

Hermes-directeur: meer flexibiliteit in concessies brengt OV stap verder

Rechten afgekocht door Transdev, vrij te gebruiken

De coronacrisis is geen aanleiding om de systematiek van aanbestedingen in het OV volledig om te gooien, maar laat wel zien dat het beter kan. Hermes-directeur Martijn Mentink pleit voor het inbouwen van meer flexibiliteit in concessies, om mee te kunnen bewegen met veranderende omstandigheden. “Aanbesteden heeft het OV in Nederland echt een stap verder gebracht. Laten we kijken wat de van deze crisis kunnen leren om het nog beter te gaan doen.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.