Hugo Mans (foto: Rick Keus/RET)

Hugo Mans en Angelique Heijnen treden toe tot directie RET

Hugo Mans is per 21 juni de nieuwe financieel directeur van RET. Ook Angelique Heijnen treedt toe tot het directieteam van de Rotterdamse stadsvervoerder. Zij gaat per 1 juni aan de slag als de nieuwe hoofd Human Resources (CHRO). De twee nemen het stokje over van Frank Hoevenaars en Toos Dankers, die beiden na een jarenlange loopbaan bij RET een nieuwe stap hebben gezet.

“De komende jaren staan voor de RET in het teken van herstel. Dat brengt zowel financieel als in menskracht kansen en uitdagingen met zich mee”, aldus algemeen Maurice Unck. “Ik heb er alle vertrouwen in dat Hugo en Angelique samen met de andere collega’s van de RET zullen bijdragen aan een stevig en goedlopend herstel.”

Hugo Mans

Hugo Mans (1967) bekleedde afgelopen jaren verschillende financiële directieposities bij spoorvervoerder NS. Met zijn achtergrond als econoom en registeraccountant brengt hij volgens RET de benodigde kennis mee. Bovendien kent hij de brede dynamiek van bedrijfsvoering in de mobiliteitssector goed, omdat hij directeur op meerdere domeinen is geweest: financiën, inkoop en programmamanagement. Dit sluit volgens RET goed aan bij de invulling van de CFO-rol.

Mans ziet ernaar uit om vanaf 21 juni bij de RET aan de slag te gaan: “De RET is een prachtig, dynamisch bedrijf in de mooiste stad van Nederland. De RET staat voor duurzaamheid en innovatie op het gebied van mobiliteit. Voor de hele regio is het van belang dat de RET goed herstelt van de coronacrisis en daarna door kan groeien om de mobiliteitsuitdagingen van de regio succesvol in te vullen. Fantastisch om te zien hoe al die RET’ers zich in de coronacrisis staande houden en de reiziger op hen kan vertrouwen. Heel graag ga ik daar mijn steentje aan bijdragen.”

Angelique Heijnen

Angelique Heijnen (1968) gaat vanaf 1 juni het voortouw nemen in dossiers als duurzame inzetbaarheid, leiderschap en het zo goed mogelijk faciliteren van RET’ers om hun werk te kunnen doen. Daarmee speelt ze volgens de vervoerder een belangrijke rol in het herstel van de coronacrisis. “Haar jarenlange management- en directie-ervaring in diverse bedrijven in de logistieke, maritieme, technische en vervoerssector, helpen haar daarbij en sluiten goed aan bij de invulling van de CHRO-rol.”

Heijnen: “Het zijn de mensen die het doen. Petje af hoe alle medewerkers – ook in deze impactvolle pandemie – ervoor zorgen dat reizigers kunnen rekenen op een veilige, schone en comfortabele reis. Dat zal niet altijd makkelijk zijn, vraagt veerkracht en eigenaarschap. Ik zie ernaar uit om, samen met de mensen van P&O, het management, de OR en alle andere RET-collega’s hieraan te mogen bijdragen.”

Lees ook:

RET-directeur: corona zorgde voor mega-experiment in spreiding

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hugo Mans en Angelique Heijnen treden toe tot directie RET | OVPro.nl
Hugo Mans (foto: Rick Keus/RET)

Hugo Mans en Angelique Heijnen treden toe tot directie RET

Hugo Mans is per 21 juni de nieuwe financieel directeur van RET. Ook Angelique Heijnen treedt toe tot het directieteam van de Rotterdamse stadsvervoerder. Zij gaat per 1 juni aan de slag als de nieuwe hoofd Human Resources (CHRO). De twee nemen het stokje over van Frank Hoevenaars en Toos Dankers, die beiden na een jarenlange loopbaan bij RET een nieuwe stap hebben gezet.

“De komende jaren staan voor de RET in het teken van herstel. Dat brengt zowel financieel als in menskracht kansen en uitdagingen met zich mee”, aldus algemeen Maurice Unck. “Ik heb er alle vertrouwen in dat Hugo en Angelique samen met de andere collega’s van de RET zullen bijdragen aan een stevig en goedlopend herstel.”

Hugo Mans

Hugo Mans (1967) bekleedde afgelopen jaren verschillende financiële directieposities bij spoorvervoerder NS. Met zijn achtergrond als econoom en registeraccountant brengt hij volgens RET de benodigde kennis mee. Bovendien kent hij de brede dynamiek van bedrijfsvoering in de mobiliteitssector goed, omdat hij directeur op meerdere domeinen is geweest: financiën, inkoop en programmamanagement. Dit sluit volgens RET goed aan bij de invulling van de CFO-rol.

Mans ziet ernaar uit om vanaf 21 juni bij de RET aan de slag te gaan: “De RET is een prachtig, dynamisch bedrijf in de mooiste stad van Nederland. De RET staat voor duurzaamheid en innovatie op het gebied van mobiliteit. Voor de hele regio is het van belang dat de RET goed herstelt van de coronacrisis en daarna door kan groeien om de mobiliteitsuitdagingen van de regio succesvol in te vullen. Fantastisch om te zien hoe al die RET’ers zich in de coronacrisis staande houden en de reiziger op hen kan vertrouwen. Heel graag ga ik daar mijn steentje aan bijdragen.”

Angelique Heijnen

Angelique Heijnen (1968) gaat vanaf 1 juni het voortouw nemen in dossiers als duurzame inzetbaarheid, leiderschap en het zo goed mogelijk faciliteren van RET’ers om hun werk te kunnen doen. Daarmee speelt ze volgens de vervoerder een belangrijke rol in het herstel van de coronacrisis. “Haar jarenlange management- en directie-ervaring in diverse bedrijven in de logistieke, maritieme, technische en vervoerssector, helpen haar daarbij en sluiten goed aan bij de invulling van de CHRO-rol.”

Heijnen: “Het zijn de mensen die het doen. Petje af hoe alle medewerkers – ook in deze impactvolle pandemie – ervoor zorgen dat reizigers kunnen rekenen op een veilige, schone en comfortabele reis. Dat zal niet altijd makkelijk zijn, vraagt veerkracht en eigenaarschap. Ik zie ernaar uit om, samen met de mensen van P&O, het management, de OR en alle andere RET-collega’s hieraan te mogen bijdragen.”

Lees ook:

RET-directeur: corona zorgde voor mega-experiment in spreiding

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.