Lars van der Heijden (foto: EvoBus)

Lars van der Heijden nieuwe senior salesmanager EvoBus Nederland

Persbericht EvoBus

Het team van EvoBus Nederland is sinds kort weer compleet. Lars van der Heijden is aan de slag gegaan als nieuwe senior salesmanager van de Nederlandse busdivisie van Daimler. De afgelopen acht jaar was hij al werkzaam als salesmanager België en Nederland bij BusStore, het merk voor tweedehands bussen van hoofdzakelijk Mercedes-Benz en Setra.

Na 7,5 jaar in de tweedehands handel te hebben gezeten, vond Van der Heijden het tijd voor een nieuwe stap. Sinds april houdt hij zich daarom bezig met de verkoopstrategie van nieuwe stadsbussen en touringcars van Mercedes-Benz en Setra. “Wat mij hier voornamelijk aanspreekt, zijn de flexibele totaaloplossingen die wij als EvoBus Nederland aan al onze klanten kunnen aanbieden. Evenals de technologie binnen e-mobiliteit, waarin we als salesorganisatie nog doorgroeimogelijkheden hebben.”

Aftersale

Als importeur en dealer van Mercedes-Benz en Setra is EvoBus Nederland verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland. Vanuit het merk OMNIplus worden aftersales-activiteiten uitgevoerd, waar het naast reparatie en onderhoud om de levering van onderdelen en service gaat.

Van der Heijden: “Deze wereldwijde organisatie met daarbij een sterke aftersales organisatie is de basis voor de groeiambitie, waar ik mij prettig bij voel. Daarnaast wordt met OMNIplus On alle bedrijfsactiviteiten van de busondernemer transparant gemaakt en dat kan zelfs worden gebruikt bij het bepalen van de strategie.”

Van der Heijden zal zich vooral richten op de strategie en de aansturing van de key accountmanagers en verkoop binnendienst. Voor OV-klanten blijft Dirk Meppelink aanspreekpunt, voor de touringcars zijn dit Sven Dijksma en Bart van der Ham.

Auteur: Redactie OVPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lars van der Heijden nieuwe senior salesmanager EvoBus Nederland | OVPro.nl
Lars van der Heijden (foto: EvoBus)

Lars van der Heijden nieuwe senior salesmanager EvoBus Nederland

Persbericht EvoBus

Het team van EvoBus Nederland is sinds kort weer compleet. Lars van der Heijden is aan de slag gegaan als nieuwe senior salesmanager van de Nederlandse busdivisie van Daimler. De afgelopen acht jaar was hij al werkzaam als salesmanager België en Nederland bij BusStore, het merk voor tweedehands bussen van hoofdzakelijk Mercedes-Benz en Setra.

Na 7,5 jaar in de tweedehands handel te hebben gezeten, vond Van der Heijden het tijd voor een nieuwe stap. Sinds april houdt hij zich daarom bezig met de verkoopstrategie van nieuwe stadsbussen en touringcars van Mercedes-Benz en Setra. “Wat mij hier voornamelijk aanspreekt, zijn de flexibele totaaloplossingen die wij als EvoBus Nederland aan al onze klanten kunnen aanbieden. Evenals de technologie binnen e-mobiliteit, waarin we als salesorganisatie nog doorgroeimogelijkheden hebben.”

Aftersale

Als importeur en dealer van Mercedes-Benz en Setra is EvoBus Nederland verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland. Vanuit het merk OMNIplus worden aftersales-activiteiten uitgevoerd, waar het naast reparatie en onderhoud om de levering van onderdelen en service gaat.

Van der Heijden: “Deze wereldwijde organisatie met daarbij een sterke aftersales organisatie is de basis voor de groeiambitie, waar ik mij prettig bij voel. Daarnaast wordt met OMNIplus On alle bedrijfsactiviteiten van de busondernemer transparant gemaakt en dat kan zelfs worden gebruikt bij het bepalen van de strategie.”

Van der Heijden zal zich vooral richten op de strategie en de aansturing van de key accountmanagers en verkoop binnendienst. Voor OV-klanten blijft Dirk Meppelink aanspreekpunt, voor de touringcars zijn dit Sven Dijksma en Bart van der Ham.

Auteur: Redactie OVPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.