Call for Papers: denk mee met het OV Congres ’21

Een verplaatsing beperkt zich allang niet meer van halte naar halte. Deze ontwikkeling van openbaar vervoer naar publieke mobiliteit is niet meer terug te draaien. Toch worden nog veel doelgroepen gemist. Hoe zorg je ervoor dat het OV voor iedereen toegankelijk is en aantrekkelijk wordt? Wie laten het OV nu eigenlijk links liggen en waarom?

Op 16 september 2021 vindt het OV Congres ’21 plaats in Expo Houten. Denkt u dat u met uw kennis, ervaring of onderzoek een bijdrage kan leveren? Dan vragen wij u een paper in te sturen.

Toekomstperspectief

Deze dag staat in het teken van het toekomstperspectief van het openbaar vervoer. Het doel is om de toegankelijkheid en inclusiviteit van het OV te verbeteren en op zoek te gaan naar oplossingen om ook niet-reizigers in de bus, trein, tram of metro te krijgen. Daarnaast wordt er veel tijd ingeruimd om te netwerken.

U kunt uw bijdrage van circa 250 woorden leveren door middel van onderstaand formulier. Doe dit zo snel mogelijk, maar in elk geval voor 28 juni. Een concreet voorstel of samenvatting is in eerste instantie voldoende. De inzenders van de beste bijdragen worden uitgenodigd om in september 2021 deel te nemen aan het congres.

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.