Vivianne Heijnen in een commissiedebat. Foto: ANP REMKO DE WAAL
intensieve gesprekken

Staatssecretaris Heijnen: ‘OV-vergoeding is geen vanzelfsprekendheid’

Vivianne Heijnen in een commissiedebat. Foto: ANP REMKO DE WAAL

Staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur) voert “intensieve gesprekken” met de OV-sector over de lage reizigersaantallen. OV-bedrijven vrezen de dienstregeling niet overeind te kunnen houden als het kabinet geen coronasteun meer geeft.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Staatssecretaris Heijnen: ‘OV-vergoeding is geen vanzelfsprekendheid’ | OVPro.nl
Vivianne Heijnen in een commissiedebat. Foto: ANP REMKO DE WAAL
intensieve gesprekken

Staatssecretaris Heijnen: ‘OV-vergoeding is geen vanzelfsprekendheid’

Vivianne Heijnen in een commissiedebat. Foto: ANP REMKO DE WAAL

Staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur) voert “intensieve gesprekken” met de OV-sector over de lage reizigersaantallen. OV-bedrijven vrezen de dienstregeling niet overeind te kunnen houden als het kabinet geen coronasteun meer geeft.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.